T

Thuiswinkel.org komt in actie voor Make-A-Wish

TeamC Thuiswinkel.org

( Member of team: Team Thuiswinkel.org )

Raised

2,280
91% reached of my target amount €2,500

Welkom op onze Make-A-Wish-donatie pagina.

Vandaag gaat het gehele team van Thuiswinkel.org Make-A-Wish enthousiast, vol energie en met veel kracht helpen met de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen. Het gaat om de wensen van Joel, Suze en Ruben!

Het leven van een ernstig ziek kind mag niet alleen gaan over ziek zijn. Help een kinderwens in vervulling te laten gaan door te doneren! Wil jij ons daarbij helpen en ook onderdeel zijn van deze Wish Journey, en hierbij een ernstig ziek kind de mooiste dag van zijn/haar leven geven, zodat dit kind even alles kan vergeten? Dat kan!
 
Wij vervullen de allerliefste wens van Suze! Suze is 16 jaar, haar allerliefste wens is naar de dierentuin en overnachten in Amsterdam. Hier is geld voor nodig en daarom vraag ik jouw hulp! Klik hier voor een Tikkie: https://tikkie.me/pay/MakeAWish/hHqoSwvsoCBoea9deo2EwT
 
Zo vervullen wij samen de wens van Suze én maken we nog vele andere allerliefste wensen mogelijk. Bedankt voor jouw bijdrage. Together we are Make-A-Wish 💫💙

Ons doel is om minimaal €7.500 (in 3 teams) in te zamelen. Dit geld komt volledig ten goede aan de kosten voor het realiseren van de wens. Doneren kan via de onderstaande knop.

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en hulp!

Team Thuiswinkel.org

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more