T

Thuiswinkel.org komt in actie voor Make-A-Wish

TeamB Thuiswinkel.org

( Member of team: Team Thuiswinkel.org )

Raised

1,957
78% reached of my target amount €2,500

Welkom op onze Make-A-Wish-donatie pagina.

Op 25 mei gaat het gehele team van Thuiswinkel.org Make-A-Wish enthousiast, vol energie en met veel kracht helpen 3 hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen.

Tijdens de Make-A-Wish Business Challenge krijgen wij drie wensen toegewezen. De opdracht is om door middel van samenwerking, creativiteit en het inzetten van ons netwerk een ‘Wish Journey’ van begin tot eind in de puntjes te plannen en voor te bereiden. Uiteindelijk gebruikt Make-A-Wish het plan om de wens van het kind te vervullen.

Het leven van een ernstig ziek kind mag niet alleen gaan over ziek zijn. Help een kinderwens in vervulling te laten gaan door te doneren! Wil jij ons daarbij helpen en ook onderdeel zijn van deze Wish Journey, en hierbij een ernstig ziek kind de mooiste dag van zijn/haar leven geven, zodat dit kind even alles kan vergeten? Dat kan!

Ons doel is om minimaal €7.500 (in 3 teams) in te zamelen. Dit geld komt volledig ten goede aan de kosten voor het realiseren van de wens. Doneren kan via de onderstaande knop.

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en hulp!

Team Thuiswinkel.org

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more