Vitasense, een persoonlijk verhaal van angst, vreugde en hoop!

Team Vitasense

Raised

25
1% reached of my target amount €2,500

Still to go:

In 2014 stond ons leven plotseling op zijn kop. Yanou, onze dochter, kreeg te horen dat ze kanker had. Die woorden sneden diep en brachten een golf van angst en onzekerheid met zich mee. We wisten niet wat de toekomst zou brengen en elke dag voelde als een strijd tegen het onbekende. Yanou, onze sterke en altijd vrolijke meid, moest nu een gevecht aangaan dat niemand op haar leeftijd zou moeten voeren.

Te midden van deze zware tijd kwam er een lichtpuntje. Make-A-Wish benaderde ons en gaf ons iets om naar uit te kijken: een speciale dag waarop al onze zorgen even naar de achtergrond konden verdwijnen. De dag begon stralend met een blauwe lucht en een warme zon, alsof zelfs het weer wist hoe belangrijk deze dag voor ons was. Yanou, met haar sprankelende ogen en brede glimlach, was het stralende middelpunt.

We werden verrast met een rit in een prachtige limousine die ons naar een magische locatie bracht. Daar stond een wereld vol avonturen op ons te wachten. Yanou mocht haar helden ontmoeten, we genoten van heerlijk eten en er waren talloze activiteiten die haar deden stralen. Haar lachen vulde de lucht en voor een moment leek de tijd stil te staan. Het was een dag van pure vreugde, waarin Yanou kind kon zijn zonder zorgen. Voor ons als familie was het een kostbare herinnering, een moment van hoop en kracht.

Nu, jaren later, kunnen we met een hart vol dankbaarheid zeggen dat Yanou gezond is. De ziekte is overwonnen en ons meisje bloeit op als nooit tevoren. We beseffen hoe belangrijk die dag van Make-A-Wish voor ons was, hoe het ons kracht gaf en Yanou’s veerkracht versterkte. Daarom hebben wij als familie besloten om iets terug te doen.

Met ons bedrijf Vitasense zetten we ons in om geld op te halen voor Make-A-Wish, zodat andere kinderen die door een donkere periode gaan, ook een dag van licht en vreugde kunnen ervaren. Elk opgehaald bedrag is een stap dichter bij het vervullen van de dromen van zieke kinderen.

Yanou, nu een gezonde en energieke tiener, is vaak het gezicht van onze acties. Haar verhaal en haar glimlach inspireren anderen om bij te dragen. We zien hoe onze inspanningen een verschil maken en dat geeft ons de motivatie om door te gaan. Make-A-Wish gaf ons een onbetaalbaar geschenk in een tijd van nood, en nu hopen wij hetzelfde te kunnen doen voor anderen.

Onze reis van wanhoop naar hoop heeft ons als familie sterker gemaakt en onze band verdiept. We zullen nooit vergeten wat Make-A-Wish voor ons heeft betekend en blijven ons inzetten om de dromen van andere kinderen waar te maken. Yanou’s verhaal is er één van veerkracht en liefde, en we hopen dat het anderen zal inspireren om ook een verschil te maken.

Peter en Conny Waardenburg

Team Vitasense

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more