Marktdag voor Make-A-Wish

26 februari 2024 12:08

Gister de marktdag gehad, ben zeer blij met de verkoop en de hoeveelheid positieve reacties die bezoekers hebben gegeven!

De opbrengst bedroeg € 150...

Sommige bezoekers waren bekend met Make-A-Wish en wat zij doen, maar er waren ook mensen die het niet konden en die meer wilde weten over Make-A-Wish...

Een enkele bezoeker heeft zelfs alleen een donatie gedaan, zonder wat te kopen.

Ook een dame aan mijn kraam gehad wiens nichtje ooit een wenskindje was en die met haar gezin 2 dagen graag naar Landal wilde incl. een meet and greet met Bollo de Beer. Super leuk en fijn om te horen natuurlijk dan de mensen zo onwijs blij waren dat hun nichtje dat mee mocht maken met haar ouders en dat alles zo goed verzorgd en geregeld was....keerzijde was alleen wel dat ik aan het einde te horen kreeg dat het meisje in kwestie helaas niet ouder mocht worden dan 6 jaar door hartproblemen....De familie keek echter nog met een heel warm en fijn gevoel terug aan de wens van hun nichtje....was ook best even van slag...maar besefte wel dat ik me handen dicht mag knijpen met mijn eigen kinderen en dat ik deel mag nemen aan een prachtig initiatief als dit!

Hopelijk komt er de komende 3 dagen nog veel meer bij!