Een liefste kinderwens in vervulling brengen!

Canon Business Center Nederland

Raised

1,408
56% reached of my target amount €2,500

Dichter bij een wenskind kom je niet, dat is de Make-A-Wish Business Challenge!

Canon Business Center Nederland wil direct impact maken, samen met collega's. De liefste wens van een wenskind met een levensbedreigende ziekte uit laten komen is ons doel. En wij zijn van mening om dit doel hoe dan ook op 20 november te bereiken! In hoeverre wij deze liefste kinderwens volledig kunnen vervullen, en de verwachting ook hier overtreffen, is deels afhankelijk van het budget. Daarom dat wij donaties opvragen voor dit mooie doel!

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelf levensbedreigende ziekte heeft. Het leven van deze kinderen en hun families staat op zijn kop.

Door hun ziekte worden de toekomstwensen van deze kinderen in de war geschopt. Maar de wensen van een kind horen niet te eindigen met een diagnose.

Make-A-Wish biedt kinderen een magische reeks aan ervaringen die van wensen werkelijkheid maakt. Het geeft kinderen veerkracht voor de toekomst. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Voor een wensvervulling hebben we handen, harten en giften nodig. In een team van 12-15 medewerkers gaan wij dan ook aan de slag om de wens in vervulling te brengen. De fantasie van het wenskind bepaalt de inhoud. 

Door jouw donatie maken we nog meer impact en maken wij zo samen het onmogelijke, onvergetelijk! 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more